Μέλη Συλλόγου

Για να γίνεις μέλος στο Σύλλογο Αεροσφαίρισης Χανίων ή για να συμμετάσχεις σε παιχνίδι αεροσφαίρισης πρέπει να έχεις συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας βάση ελληνικής νομοθεσίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συμμετάσχει άτομο το οποίο είναι κάτω από 18 ετών ακόμα και με υπεύθυνη δήλωση γονέα, η ελληνική νομοθεσία είναι ξεκάθαρη το οποία λέει ότι απαγορεύετε η κατοχή και χρήση αεροβόλου από ανηλίκους, Παραβίαση της νομοθεσίας επιφέρει νομικές ευθύνες στους γονείς ακόμα και στον ανήλικο. Στην περίπτωση που σας αναφέρουν από σύλλογο/Σωματείο/ομάδα ότι με υπεύθυνη δήλωση γονέα επιτρέπετε η συμμέτοχη και σας παρουσιάζουν οποιοδήποτε έγγραφο για στήριξη είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!!!

Νόμος περί όπλων και εκρηκτικών 2168/93

Άρθρο 7

» Απαγορεύεται η κατοχή τους από άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.»

 

 

 

 

 

 

Τι προνόμια έχουν τα μέλη του Συλλόγου;

Μερικά από τα προνόμια είναι η δωρεάν συμμετοχή σε σεμινάρια, εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες των υποστηρικτών (sponsors) του Συλλόγου Αεροσφαίρισης Χανίων, συμμετοχή σε κληρώσεις και πολλά άλλα.

 

 

Ποια είναι η διαδικασία και το κόστος εγγραφής στο Σωματείο;

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν ένα email στο info@airsoftchania.gr, στο οποίο να γράφουν το πλήρες ονοματεπώνυμό τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Στην συνέχεια θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί τους ούτως ώστε να ορίσουμε ημερομηνία συνάντησης ( Καφές ) για τη διαδικασία συμπλήρωσης των εντύπων.

Το κόστος της εφάπαξ εγγραφής είναι 10€ και η ετήσια συνδρομή έχει οριστεί στα 25€.

 

 

Ποια είναι τα έντυπα που πρέπει να συμπληρώσει ή να προσκομίσει ένα υποψήφιο μέλος για να εγγραφεί στο Σωματείο;

α. Αίτηση Εγγραφής (δίνεται από το Σωματείο).

β. Δύο (2) έγχρωμες φωτογραφίες σε ηλεκτρονική μορφή τύπου ταυτότητας

γ. Υπεύθυνη δήλωση (δίνεται από το Σωματείο).

δ. Δύο (2) συστατικές επιστολές τακτικών μελών (δίνονται από το Σωματείο και συμπληρώνονται από δύο τακτικά μέλη).

ε. Φωτοτυπία ταυτότητας (δύο όψεις) ή διαβατηρίου.

στ. Ιατρική βεβαίωση παθολόγου στην οποία θα αναγράφεται η ιατρική και φυσική κατάσταση του υποψήφιου μέλους (για να μπορεί να λάβει μέρος στις σωματικές δραστηριότητες/παιχνίδια του Σωματείου). Η βεβαίωση αυτή θα πρέπει να ανανεώνεται κάθε ένα (1) έτος με την ανανέωση της εγγραφής.

11

Years Of Experience

Τα Νέα Μας….

Νέα Σεζόν 2018 ξεκίνησε!

Ξεκίνησε η νέα σεζόν για το αγαπημένο μας άθλημα, πάμε δυναμικά για το 2018!!

Πρώτο Παιχνίδι

Το πρώτο μας παιχνίδι μετά της καλοκαιρινές διακοπές πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου ξεκινώντας την καινούρια σεζόν του συλλόγου μας για το 2018.

Wast3land Airsoft Game by SANDMEN

Με χαρά ο σύλλογος μας θα συμμετάσχει σε ένα εξαιρετικό σενάριο παιχνιδιού στην Αθηνά από το Σωματείο Αεροσφαίρισης Νέων Δημιουργικών Μέσων Ενασχόλησης.